Connecta’t amb QUALIA i descobreix el teu potencial interior!

Tenim diferents propostes per cobrir les necessitats de cada persona i ens encantarà ajudar-te a dissenyar el teu propi programa.
Sabem que cada persona és un món, i que cadascú es mereix el seu programa a mida!

Psicologia

Psicologia d’autodescobriment
Ens dirigim a :
  •          Persones que viuen transicions vitals o professionals
  •          Persones en crisis vitals per trobar el seu propòsit de vida
  •          Persones que viuen dispersió i falta de concentració i atenció
  •          Persones que necessiten optimitzar la gestió del temps

El nostre objectiu és aconseguir posar la persona al centre i ajudar-la a assolir els seus reptes vitals, fent el procés viable i sostenible en el temps.

 

Coaching personal i professional

El servei de coaching personal i professional que facilitem a EspaiQUALIA, és un acompanyament personalitzat que utilitza tècniques i eines de suport específiques, combinades amb tècniques de DBM i PNL.
És un procés d’aprenentatge i transformació, que facilita la generació d’alternatives davant situacions de canvis personals o professionals.
A partir de la formulació de preguntes específiques per part de la coach es facilita al client la presa de consciència de noves perspectives davant una determinada situació, i de diferents alternatives per actuar i arribar a l’objectiu desitjat.

 

Acompanyament Vital 
Espai d’escolta i per compartir
Ens trobem davant una situació totalment desconeguda per a molts de nosaltres, on ens podem sentir vulnerables i connectar amb emocions com la por, la tristor o la impotència, i també amb el dol…
Dol per la pèrdua de la llibertat, per la possibilitat de perdre la salut, i en alguns casos també el lloc del treball.
Però pensem que els dols més punyents en aquests moments són els de les persones que han perdut un ésser estimat, ja sigui als hospitals, sociosanitaris o centres residencials per a gent gran sense la oportunitat de fer un acomiadament en temps i forma adequats.
Considerem important acompanyar a aquestes persones amb els sentiments que sorgeixen davant la situació que estan vivint. És per això que us oferim suport  per tal que d’una forma amable i pròxima, puguem compartir un espai d’harmonia, serenitat i escolta dirigit per professionals específicament formats per l’acompanyament en el dol i la pèrdua.

Rodes de dol i atenció telefònica

qualiavital@gmail.com

679895342

(dimecres i divendres de 11h a 13h)

 

1

Consulta l’agenda i reserva ja el teu programa!

Tenim consulta a Girona, Figueres i Cadaqués.

Truca al 654 650 083 i reserva la teva visita!

2

Si no el trobes, truca’ns i el dissenyem junts per acompanyar-te com tu vols!