Espai Qualia ofereix un programa propi amb un enfoc senzill, laic i integrador:

El viatge interior

Organitzem estades residencials de retirs i microretirs a mida, a espais i entorns naturals únics especialment triats i adaptats a les necessitats dels nostres clients. Oferim el nostre programa i l’adaptem a cada cas, tant d’iniciació per a persones que comencen com avançats per professionals que volen establir-se en la pràctica regular.
T’oferim estades residencials de meditació a mida per tal que recuperis de forma senzilla el teu benestar.
Viu el teu viatge interior i fés de la teva vida una aventura plena de sensacions, harmonia i felicitat!

 

Programes de meditació a la teva mida!

Tu tries!  

 A través de l’observació continuada dels processos físics i mentals i en un entorn de silenci, pau i natura, us convidem a sumergir-vos a un viatge interior d’autoconeixement.
La meditació, el noble silenci i la cuina sana vegetariana ens ajudaran durant aquests retirs a recuperar el nostre equilibri intern, atenent els diferents aspectes de la persona: cos, ment i esperit.

 

 

Postergat per la situació de crisi actual, informarem de la propera data

Meditacions en grup

Meditació guiada

Classes de meditació i relaxació

La meditació és un mètode pràctic d’autoconeixement i consciència que ens permet reduir les tensions mentals acumulades i equilibrar la nostra ment.
Mitjançant el silenci i la relaxació aprenem a gestionar l’estrès i a reconnectar un altre cop amb el nostre món intern i extern per encaminar-nos a una felicitat genuïna.

Reconnecta amb la teva essència a través del silenci, la natura, el mar i la energia màgica de Cadaqués!

Microretirs, retirs i programes personalitzats d’estades residencials de diferent durada a espais naturals com Cadaqués, Montseny, Hostalric i Sant Hilari de Sacalm.

 

meditacioesglesia